Onze uitvaartcentra

Onze uitvaartcentra en de daarin gevestigde familiekamers bieden u de warmte en huiselijkheid van thuis; de koelkast is er altijd gevuld, Wifi en audio zijn binnen handbereik en wilt u de inwendige mens versterken met een soepje of een warme chocolademelk, of heeft u juist behoefte aan een “wijntje of biertje”, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden zonder dat hier extra kosten voor worden berekend, op het gebruik van onze familiekamers is namelijk de term “full service” van toepassing.

De sfeervolle familiekamers

Bieden u naast het opbaren in een uitvaartkist ook de gelegenheid tot opbaren op bed, desgewenst met eigen bedlinnen. Gedurende de uitvaartperiode beschikt u over de sleutel van uw familiekamer waardoor u de mogelijkheid heeft om op elk gewenst moment bij uw dierbare te verblijven of familie en vrienden hier te ontvangen. De kamers variëren in grootte, maar niet in faciliteiten. Elke kamer beschikt over een huiselijke uitstraling met zitgelegenheid en sfeervolle haard, wanneer u eigen muziek wilt beluisteren kan dit via Bluetooth. In overleg bestaat ook de gelegenheid tot het houden van een condoleance bezoek, dit behoort echter niet bij alle familiekamers tot de mogelijkheid, de uitvaartbegeleider welke u bijstaat kan de mogelijkheden hiervan toelichten.

 

Het Familiehuys, Poeldijk

Meer over het Familiehuys

 

Familiekamer, Wateringen

 

Familiekamer, Rijswijk

Meer over het Familiehuys

Familiekamer, Leidschendam

De tarieven

Voor het gebruik van onze familiekamers liggen gelijk aan die van andere opbaarmogelijkheden in de regio. Omdat het “full service” betreft is het gebruik van koffie, thee, fris en drankjes in de 24-uurs kamers uiteraard hierbij inbegrepen.

Heeft u vragen over Een opbaring in het uitvaartcentrum?

Williel helpt u graag met uw vragen over Een opbaring in het uitvaartcentrum. Door op meer informatie te drukken kunt u uw vraag kwijt. Willie of één van haar collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Willie