Rijswijk

Familiekamer Rijswijk is gelegen aan de Sir Winston Churchilllaan 372, dichtbij de uitvalswegen A13 en A4 en gelegen op de route naar “begraafplaats en crematorium Eikelenburg” dat op 3 minuten rijden van het uitvaartcentrum ligt. Deze familiekamer is gesitueerd in de onder architectuur verbouwde Benedictus & Bernadettekerk. De combinatie van deze familiekamer met de faciliteiten van de multifunctionele kerk, zorgt ervoor dat hier ook uitvaartdiensten kunnen plaatsvinden zonder enig kerkelijk karakter voor groepen van 15 tot 450 personen.

In een sfeervolle ambiance biedt deze familiekamer gelegenheid tot opbaren, condoleancebezoeken en familiebezoeken. Al dan niet in combinatie met een te houden uitvaartdienst in de Bernadette & Benedictuskerk. De grote zaal van de kerk biedt plaats aan ca. 400 personen, tevens kan er gebruik worden gemaakt van Multimedia voor audio-visuele presentaties, daarbij is er een ruime mogelijkheid om de uitvaart te cateren met alle denkbare wensen. Als voetnoot willen wij aangeven dat het gebruik van de Bernadette & Benedictuskerk geschikt is voor uitvaartdiensten die zowel kerkelijk als niet kerkelijk zijn, het gebruik van de kerk is dus niet aan religie gebonden.

Locatie gegevens

Sir Winston Churchilllaan 372
2285 SK
Rijswijk
070-3879808

Onze locaties

Onze uitvaartvaartonderneming heeft verschillende locaties waar wij u van harte welkom heten. Deze locaties zijn hieronder te vinden met de daarbij behorende contactgegevens.