Lupine uitvaartverzorging is een bedrijf dat zich richt op úw wensen. Wij bieden persoonlijke begeleiding en zijn uiteraard dag en nacht bereikbaar. Werkzaam in de regio’s: Haaglanden (Den Haag e.o.), en het Westland e.o. plus de daaraan grenzende regio’s (voor informatie hierover zie hoofdstuk tenslotte).

Van stijf naar soepel

Geruime tijd is in Nederland de uitvaartverzorging gekenmerkt door wat stijvere gedragsregels. De alom bekende kop koffie met het plakje cake na de uitvaartplechtigheid is in de afgelopen jaren regelmatig door menig cabaretier in een sketch verwerkt. Regelmatig bleek echter dat de nabestaanden zelf ook wel iets anders wilden dan deze spraakmakende combinatie, maar schroomde om dit bekend te maken. De gedachte: “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg” bleek nog steeds heel sterk aanwezig te zijn.

Het kan ook anders

Bij diverse culturen en in diverse landen neemt men afscheid op een manier die kenmerkend is voor de wijze waarop de overledene heeft geleefd. Wij in Nederland hadden daar bewust of onbewust wat andere gedachten over en vonden daardoor bepaalde ceremonies of uitingen niet gepast voor een afscheidsplechtigheid.

Gelukkig is daar de laatste jaren verandering in gekomen en staat men open voor de mogelijkheden die er zijn om een zo persoonlijk mogelijk en passend afscheid te creëren. Dat er veel mogelijkheden zijn zal blijken uit de informatie die u op deze website kunt terug vinden. Dit is echter maar een klein gedeelte van de “onbegrensde” mogelijkheden die er zijn.

 

Lupine Uitvaartverzorging

Deze sterk toenemende vraag naar persoonlijke invulling van een uitvaart heeft ons 6 jaar geleden doen besluiten om in Voorburg een Uitvaart-Informatiecentrum te openen, het succes daarvan zorgde ervoor dat wij twee jaar later in Poeldijk een tweede vestiging konden openen.

 

In deze Uitvaart-Informatiecentra kunt u alle vragen stellen met betrekking tot uitvaartwensen, voorbeelden zien en krijgt u uitleg over de mogelijkheden die wij bieden. Op afspraak wordt in een warme en huiselijke sfeer dan alles met u doorgesproken. Naar aanleiding hiervan wordt u een informatie map overhandigd waarin alle besproken ideeën en mogelijkheden nog eens duidelijk na te lezen zijn.

 

Via deze website willen wij u erop wijzen dat er bij een uitvaart héél véél eigen inbreng mogelijk is. Verder verwijzen wij u naar de mogelijkheden die eenvoudigweg binnen handbereik zijn en waar u wellicht nooit bij stil heeft gestaan. Doordat wij al deze mogelijkheden uitvoerig beschrijven zult u bemerken dat onze internet site enorm veel tekst bevat, neemt u daarom dan ook rustig de tijd om deze informatie door te lezen en heeft u achteraf nog vragen, aarzelt u dan niet en stel deze dan per e-mail, telefonisch of tijdens een bezoek aan ons bedrijf.