Rouwvervoer

Kiest u als vervoermiddel voor de overledene een traditionele zwarte of grijze rouwwagen met of zonder volgwagens daarbij of kiest u er juist voor om een uitvaart stoet in een bepaalde kleur te willen hebben? Wist u dat er ook een mogelijkheid bestaat om op een uitvaart-motor of uitvaart-fiets vervoerd te kunnen worden, u kunt zelfs gebruik maken van een rouwcaravan, dit uiteraard voor die personen die regelmatig eropuit trokken met een caravan.

 

Vergeet daarbij zeker niet dat de rouwkoets en volgkoets ook nog steeds regelmatig worden gebruikt. Verder kennen wij ook de uitvaart bus, hierin staat de kist met de overledene centraal, daaromheen nemen dan alle nabestaanden plaats, ook deze is er in 2 varianten en in 2 kleuren namelijk; donkerblauw (voor ca. 22 personen) en bordeaux (voor ca. 17 personen), maar misschien past een vrachtwagen beter bij de wensen die er zijn.

Wellicht bezit u een eigen transportmiddel? ook daar kan gebruik van worden gemaakt. En wanneer de mogelijkheid daar is, kan men de uitvaartkist per (eigen) boot ( of wellicht een oude veilingschuit) naar de gewenste locatie laten toekomen.

Wat betreft rouwvervoer is er dus ook zeer veel mogelijk, vaak denkt men dat aan bepaalde vormen van rouwvervoer een nogal kostbaar prijskaartje hangt. Over het algemeen valt dit echter allemaal heel erg mee, uiteraard is een rouwstoet van het merk Rolls Royce duurder dan een traditionele zwarte rouw en volgwagen en is een handbaar of bakfiets weer aanzienlijk minder kostbaar dan alle andere vormen van vervoer. Maar waar het écht om gaat is dat u afscheid neemt zoals dat past in het kader van de persoon die is overleden, qua persoonlijkheid maar natuurlijk ook qua budget. Doordat wij een bedrijf zijn met lage overhead kosten kunnen wij dergelijke bijzondere vormen van rouwvervoer dan ook vaak voor een zeer schappelijk tarief aan u aanbieden.

Wanneer niet de gewilde kleur van rouwwagen aanwezig is, standaard is deze er in: donkerblauw, bordeaux, wit, grijs en zwart, kan deze eventueel op bestelling worden geleverd, bijna iedere wensbare kleur is mogelijk; oranje, geel, groen enz. doordat dit “Car Wrapping” betreft die ook weer eenvoudig te verwijderen is zijn de kleuren echter zonder toevoeging van metallic glans. De kosten voor een gepersonaliseerde rouwwagen bedragen circa. 2800,- euro. Wij beseffen dat dit een wens is die in tarief maar voor weinig mensen is weggelegd, maar wij willen er niet aan voorbij gaan dat ook deze mogelijkheid wel degelijk bestaat. Onze uitvaartbegeleider heeft afbeeldingen van alle mogelijkheden in uitvaartvervoer bij zich en kan op deze wijze u helpen bij de keuze van het passende rouwvervoer.

 

Heeft u vragen over Rouwvervoer?

Marcel helpt u graag met uw vragen over Rouwvervoer. Door op meer informatie te drukken kunt u uw vraag kwijt. Marcel of één van zijn collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Marcel