Tenslotte

Op deze site hebben wij u gewezen op een aantal uitvaartmogelijkheden, er zijn er echter teveel om ze hierop allemaal te benoemen, daarom hebben wij er een aantal uitgelicht.

Het woord “mogelijkheden” is dan ook zeer regelmatig teruggekomen op deze website. Dit alleen al om aan te geven dat dit er zéér veel zijn. U bent uiteraard niet verplicht hier gebruik van te maken, en het is ook niet zo dat wij als uitvaartbedrijf alleen maar “bijzondere” uitvaarten begeleiden. Er is namelijk niets mis met een traditionele uitvaart, zeker wanneer dit beter bij de persoonlijkheid van iemand past. Wat wij wel willen is u op de diversiteit van deze mogelijkheden wijzen.

Wij van Lupine uitvaartverzorging willen u ook laten inzien dat men een uitvaart niet kan repeteren en dus ook niet over kan doen. Daarom is het noodzakelijk dat men achter de keuze staat die men maakt en is het belangrijk dat het vormgeven van een uitvaart in alle rust gebeurt. Het persoonlijk contact met uw uitvaartbegeleider is hierin dan ook van essentieel belang. Samen met hem of haar “bouwt’ u aan onvergetelijk afscheid.

Tevens hoeft het niet zo te zijn dat die bepaalde keuzes extra kosten met zich mee brengen, door de lage overheadkosten van ons bedrijf kunnen wij optimale service en begeleiding aan u geven tegen een schappelijk tarief.