Uitvaartcentra

Zoals u wellicht eerder heeft gelezen is Lupine 10 jaar geleden opgericht met een bepaalde visie, deze visie hebben wij weten te behouden en weten uit te breiden.

In het verlengde daarvan hebben wij eind 2013 “Het Familiehuys” opgericht.

De realisatie hiervan is ontstaan door de ervaringen welke wij hebben opgedaan in diverse uitvaartcentra te bundelen, zo is het idee van “Het Familiehuys” ontstaan.

“Het Familiehuys” is een hoeve waarin een drietal familiekamers zijn gerealiseerd.

Deze 24-uurs kamers zijn allen zéér sfeervol ingericht, en hebben de beschikking over WIFI en digitale geluidsweergave, daarbij is het gebruik van consumpties inbegrepen in de huur van deze kamers, welke overigens tegen een zeer schappelijk tarief worden aangeboden. De sfeer en ambiance dragen bij aan warm afscheid.

Meer informatie over “Het Familiehuys” kunt u vinden op www.hetfamiliehuys.nl

Naast “Het Familiehuys” beschikken wij ook over een rouwkamer, welke wij voor cliënten van Lupine uitvaartverzorging, tevens als 24-uurs kamer beschikbaar stellen. Deze rouwkamer is gelegen in de Benedictus & Bernadettekerk aan de Sir Winston Churchilllaan 372 te Rijswijk.

De samenwerking met deze kerk biedt unieke mogelijkheden. De kerk, welke van huis uit katholiek is, heeft 5 jaar geleden een grootse verbouwing achter de rug, dit heeft geresulteerd in een modern en abstract gebouw, wat door zijn kleurstellingen een bijzondere uitstraling heeft. Dit alles hebben wij weten door te voeren in de rouwkamer. Na de verbouwing heeft de kerk ook een bredere functie gekregen, zodoende is het ook mogelijk om daar uitvaarten te laten plaatsvinden welke geen religieuze achtergrond hebben. De aanwezigheid van een moderne muziekkamer, beamer, grote condoleanceruimte en een onder architectuur verbouwde aula zaal ,waar ca. 450 personen in kunnen, zorgt ervoor dat Rijswijk met de verbouwing van de Benedictus & Bernadettekerk een unieke uitvaartlocatie erbij gekregen heeft.

Naast deze beide genoemde locaties hebben wij goede collegiale contacten met alle uitvaartcentra in de regio en ver daarbuiten. Dit zorgt ervoor dat u desgewenst van elk uitvaartcentrum gebruik kunt maken. Heeft u goede ervaringen of bepaalde herinneringen bij een uitvaartcentrum en gaat uw voorkeur ernaar uit om van dat uitvaarcentrum gebruik te willen maken, vormt dit geen probleem voor ons en helpen wij u daar graag bij.