Uitvaartplechtigheid

Vaak denken mensen er niet over na en wordt al heel snel overgegaan tot het houden van een uitvaartdienst op de daarvoor gebruikelijke plaatsen. Wij willen onder de aandacht brengen dat er veel meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie gedacht had.

Ongekende mogelijkheden

De mogelijkheden voor het houden van een uitvaartplechtigheid zijn ongekend! Een uitvaartplechtigheid in een tent in uw woonkamer of tuin, in een kas, loods of op een boot? Dit alles is zeer goed mogelijk. U kunt uw wens bij ons neerleggen en wij zoeken voor u uit of de mogelijkheden daarvoor aanwezig zijn. Zo ja, dan bekijken wij hoe we dit voor u kunnen realiseren.

Uit ervaring weten wij dat niet alle wensen omtrent het houden van een uitvaartplechtigheid kunnen worden ingewilligd. Soms is een locatie niet beschikbaar of geeft bijvoorbeeld een voetbalclub of gemeente helaas geen toestemming om de uitvaartdienst op desbetreffende locatie te houden. In zo’n situatie proberen wij u samen met u te kijken naar een vergelijkbare oplossing.

Uitvaartlocatie bezichtigen

Doordat Lupine Uitvaartverzorging werkt met medewerkers die persoonlijke en individuele uitvaartverzorging bieden, kan onze uitvaartbegeleider hier dan ook ruimschoots de tijd voor nemen, wanneer u dat fijn vindt kan deze dan ook de locaties samen met u gaan bekijken.

Uw bedrijf als uitvaartlocatie

Een kas, loods of een garage bieden soms een ontzettend mooie locatie om een uitvaartdienst te houden. Met kleine aanpassingen is dit al heel goed mogelijk en wat is er nu mooier dan een afsluiting van het leven te maken. Op een locatie waar levenswerk is verricht. Dit soort plekken kunnen zelfs gebruikt worden om de gehele opbaringsperiode te laten plaatsvinden.

Heeft u vragen over Uitvaartplechtigheid?

Marcel helpt u graag met uw vragen over Uitvaartplechtigheid. Door op meer informatie te drukken kunt u uw vraag kwijt. Marcel of één van zijn collega’s zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Marcel

Meer mogelijkheden

Begraven of cremeren

Uitvaartwensen

Uitvaartthema’s

Uitvaartkist of lijkwade

Kinderuitvaarten